Sukukuvia ladataan sivustolle

halonen_rekipeittoSivustolle on lisätty kuvagallerioita sukuhaaroittain, Amerikkaan menneiden valokuvia sekä kuvia tunnistamattomista henkilöistä (ovat todennäköisesti kuitenkin suvun jäseniä). Suurin osa kuvista on skannattu jo 2000-luvun alkupuolella ja jopa ennen sitä, joten niiden resoluutio on heikko, eikä niitä voi käyttää kirjoissa painoteknisistä syistä. Molempiin kirjoihin tulee kuitenkin kuvaliitteet riittävän laadukkaista kuvista.

Oikealla rekipeitto. Pohjakangas on käsinkudottu villakangas, kirjonta on tehty kasvivärjätyillä villalangoilla. Elämänpuu (sukupuu) jossa isot oksat sukuhaaroja (7) ja pienet (3) Kustaan ja Riitan pienenä kuolleita lapsia. (* – Joonas Lotvonen ja vaimonsa Eeva lahjoittivat sukuseuralle itse valmistamansa kauniin rekipeitteen. Joonas keräsi kasvit, joilla he yhdessä värjäsivät kutomiseen käytetyt villalangat. Rekipeite on lainattavissa sukuseuralta erilaisiin suvun piirissä tapahtuviin juhlatilaisuuksiin.

Sukupinssin keskellä olevassa kuvassa näkyvät Rokuan vaarat, Ahmasjärvi sekä Korholan männikkö. Kehällä kirjaimet UHSS sekä symbolit reki, höylä, alasin ja sirppi jotka kuvaavat suvun esi-isien ammatteja. Merkin on suunnitellut Arvo Lotvonen.

Katselkaapa kuvia ja kommentoikaa niitä! Etenkin jos tunnistatte tuntemattomia. Ovatko kuvat oikeiden sukuhaarojen sivuilla? Kuvat isonevat kun niitä klikkaa.

(* Sukupuussa pitäisi olla vielä yksi keskimittainen oksa – Marketta-tyttärelle; hän eli aikuisikään ja avioitui kolmesti. Hänen ainoa lapsensa kuitenkin kuoli pienenä, eli suku ei Marketasta jatkunut. Soljan huom.

Kategoria(t): Valokuvia. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.